Glöm inte att fylla i årsrapporten!

Hej vänner
Invintringen är gjord och snart är det dags för årsmöte. Söndagen den 20 november ses vi i Gevågs bystuga. Kallelse kommer inom kort.

Kom ihåg att fylla i årsrapporten. Den finns att ladda ner på biodlarna.se under Medlemsservice och blanketter. Den finns även i Bitidningen nr 9 2016. Det går också bra att fylla och lämna rapporten på årsmötet.

Du kan också ladda ner blanketten här. Årsrapport-2016.

När ni har fyllt i den så skicka den till mig. Antingen via e-post maria@arctica.se eller via post Maria Karlsson, Lybäck 114, 830 76 Stugun.

Ta med en burk av din bästa honung till årsmötet, så har du möjlighet att vinna ett fint vandringspris för ”Årets honung i Ragunda biodlarförening”. Det enda som krävs är att honungen är slungad i år och att den är från din egen bigård.

Vi ses!!