Gott nytt biår!

beekeeper-682943_1920_pixabayOch en god fortsättning!
Ett nytt biår har precis startat. Nåja, bina kommer ju inte ut än på ett tag, men du biodlare har säkert redan börjat fundera på vad du behöver komplettera din biutrustning med. Kanske kommer du att behöva byta ut en eller annan drottning i din bigård? Eller du kanske till och med funderar på att prova på drottningodling?

I vilket fall som helst finns vår biodlarförening till för alla oss medlemmar. Vi hjälper och stöttar varandra i olika frågor och ger varandra tips och råd.

Är du inte redan är medlem i vår förening kan jag varmt rekommendera dig att gå med. Du får då tillfälle att träffa andra biodlare och utbyta erfarenheter om biodling som till exempel hur man odlar drottningar, lära om varroabekämpning, få kunskap om olika bisjukdomar och ur vi bekämpar dem med mera.

Du får också möjlighet att delta i aktiviteter som erbjuds medlemmarna, såsom möten, studiebesök, utbildningar med mera. Enklaste sättet att bli medlem är att registrera sig direkt på biodlarna.se (http://biodlarna.se/website1/1.0.1.0/258/1/).

Vill du veta mer om vår förening?
Kontakta gärna mig, Maria, på telefon 070-409 49 71 eller via maria@arctica.s